Wat is “SuperWoman”?

Wat is “Rock Solid”?


Bij SuperWoman ontdekken de meiden hun eigen talenten en mogelijkheden. Zij krijgen steun van ons meidenwerkers en van elkaar. Ze leren en oefenen nieuwe sociale vaardigheden. Verder leren zij hun talenten en mogelijkheden in te zetten en gaan zij meer geloven in hun eigen kwaliteiten.

De meidengroep is van de meiden zelf. Ze krijgen taken en verantwoordelijkheden.
De meiden bepalen met ons meidenwerkers
wat de regels zijn en wat voor groep wij met elkaar willen zijn.

Missie ‘SuperWoman’: 
Meiden hebben respect voor zichzelf en hun omgeving. Ze leren betrokkenheid en verantwoordelijk te zijn voor de maatschappij en hun leefomgeving. Superwoman zijn van betekenis voor anderen.

Girlz Only! 
De groep bestaat alleen uit meiden in de leeftijd van 12-18 jaar. Voor meiden die al op het voortgezet onderwijs zitten, maar ook voor meiden van groep 8!

SuperWoman is op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30. 
1 keer per twee weken.

 

 

Rock Solid is een dynamisch clubprogramma voor tieners.

Wat is het doel van Rock Solid?
Het doel van Rock Solid is:  tieners een leuke veilige plek bieden, waar ze op vrijdagavond met elkaar leren om vriendschappen aan te gaan, waar jze kletsen over onderwerpen die echt belangrijk zijn en waar  veel gezelligheid  met elkaar is. Tieners kunnen met hun vrienden komen of er nieuwe vrienden maken.

Website Youth for Christ Harlingen
Locatie De Hamer, Rozengracht 6 te Harlingen.

Sinds 2003 werk ik actief mee aan het Christelijk jongerenwerk in Harlingen. Elke vrijdagavond ben ik te vinden in onze sfeervolle ruimte op de bovenste verdieping van de Hamer aan de Rozengracht. De ene week hebben we de meidenclub Superwoman en de andere week is er Rock Solid tieners. Na de Rock Solid avond hebben we het pand open voor een groep jongeren 13+.

Gebed
speelt een grote rol  bij Youth for Christ. Ons werk is ingebed in gebed. Een trouwe groep bidders komt elke maandag bidden voor alle jongeren in Harlingen, voor de activiteiten, voor de gezinnen, voor de scholen en de kerken. We geloven in God en houden van jongeren.