Aanbod voor scholen

Anja Schilder trainer en coach voor jeugd en gezin verzorgt diverse trainingen en lessen voor scholen.

Jij bent Uniek  Sociale Vaardigheden, groepstraining (12 lessen)
voor de groepen 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 

De Coole kikkertrainingen  training over sociaal gedrag, emoties, faalangst, verbeter de sfeer in de klas, samen spelen.

Lessen in geluk traject van 12 weken, 8 lessen, ouderavond, Gelukdoorgeefdag. 
Lessen in geluk stimuleert actief burgerschap en vergroot het zelfvertrouwen van kinderen.

Ik Leer Leren Uitdagende lessen  over plannen, organiseren, leerstijlen, concentratie en faalangst. 

Speciaal voor groep 8

No Apologies 2 daags karaktervormend programma over moreel handelen, imago, weerbaarheid, seksualiteit en groepsdruk. No Apologies is een charitatief project.

Workshop Jij bent Uniek! Ben je klaar voor het VO?

Supergirls & Superboys de ideale brugklasvoorbereiding:  Er zijn verschillende onderwerpen mogelijk: Zelfbeeld/zelfvertrouwen, Relaties/omgaan met elkaar, Pesten/cyberpesten, Veranderingen puberteit/seksualiteit/ grenzen, Afscheid basisschool en de brugklas

De Grote Oversteek: een bijzondere avond voor ouders en hun kind om in gesprek te raken over de stap van groep 8 naar het VO.

Family Factory is een lokaal netwerk van ouders die elkaar ontmoeten en inspireren. Wat betekent een oudernetwerk voor uw school? En hoe krijgt u betrokken ouders? Family Factory Harlingen denkt graag met u mee.

Thema en/of ouderavonden  over puberteit, pesten, faalangst en/of seksualiteit.

Pedagogisch begeleider
Kinderen met  ADHD, ADD, ASS, PPD-NOS of ODD hebben het vaak moeilijk op school. Hun leerkrachten ook.  Als pedagogisch begeleider ondersteun ik de leerkracht en begeleid ik kinderen met leer- en gedragsproblemen.